onsdag, december 03, 2008

i väntans tider...och vi väntar på tomten.


Jag försöker och försöker få detta på bild, men fotot gör inte fönstret rättvisa på något sätt, tyvärr.

4 kommentarer:

Anonym sa...

....men när jag åkte förbi i arla morgonstund...då tänkte jag : naturligtvis har Johanna (Andy förlåt) satt upp en så'n fin stjärna! Åffkårrs!

Jättefint utifrån ju...när man e trött å på väg till jobbet. Då blev jag glad.

Och du! Har den lilla lilla lampan i fönstret bredvid blivit klonad?

Johanna sa...

Åh vad jag blir inspirerad av din blogg. Jag tror att jag måste inredningsblogga mer - då kanske jag får mer gjort här hemma... kan du inte hetsa mig lite till det? ;)

Allvarligt -ni har jättefint! Hur gick det med den där trevåningssängen, förresten? Blev det någon sån?

Kram jazoo/johanna

Unknown sa...

tjena namne!
Ingen trevåningssäng (för dyrt typ)... Vi hankar oss fram med en dubbel och en enkel men det är itne mycket plats över till annat. Vi får se om det blir annat arrangemang någon annan gång...kanske.
Kom igen nu Johanna, låt mig få se DITT hem! Du har ju ett underbart hus att visa upp, kanske vågar jag komma och nakensola där om jag fått se mer...

Unknown sa...

Tant G!
Det är itne den stjärnan på bilden, det är två olika stjärnor...MEN jaaa, den fina fågellampan är numera två. Jag köpte ju båda lampskärmarna på samma gång men struntade i en av fötterna (för den var i porslin och ful), nu har jag hittat en till fot i marmor så nu är de två. Är de fina i fönstret? jag är ju värdelös på blommor och växter, de dör bara ifrån mig så jag får dekorera fönstren med annat, förslag?
Det blir nog en och annan amaryllis till jul (de ska ju ändå dö och väck efter jul) me jag vill gärna ha annat...