måndag, september 15, 2008

inspiration!

igår satte vi oss i vår gamla Rutger, körde några mil och tände en eld i vedspisen. Vi blev även bjudna på fika hos vår käre gamla granne. Hans hus är pur inspiration:





5 kommentarer:

Charlotta sa...

Nu får du ta och lägga in något nytt. Eller är du så pluggig att du glömmer bort din bostad??? Saknar dina inlägg här...

KRAM :heart:

Unknown sa...

lovely little lady!
jag förstår så innerligt din önskan och jag önskar att jag hade mer att bjucka på... Men det är faktiskt fulla bananer med skola, extrajobb, skola, föräldrakooperativ förskola, skola och inte att förglömma dagens outfit ;-)
Jag ska se vad jag kan göra men det är ju så att det händer väldigt, väldigt lite här hemma helt klart.
Puss!

Charlotta sa...

Hur fungerar sambandscentralen? Den verkar behöva fungera bra för att få ihop tillvaron.

ps. Just nu är jag ganska glad över dagisbytet eftersom vi slipper hela föräldrakooperativköret. Det är kul att påverka, men ibland tar det tiiiiiiiiiiid. Säger ett fd. styrelseproffs.

Unknown sa...

nu, min sköna finns det nytt att beskåda!

Jag är faktiskt sekreterare i vår styrelse...men jag är ju rookie men de får hålla till godo. Jag tycker att allt jag gör är roligt men tiden är knapp.

Charlotta sa...

Tjena sekreterarpolare. Just sekreterare var precis vad jag var under ett år.

Nu ska jag än en gång njuta av den finfula lampan du köpt. Och apropå lampor så det även det stora dilemmat på Ekvalla. Nu när hösten tilltar inser jag hur få lampor vi har. På kvällarna är det supermörkt. Särskilt med tanke på att H helst vill att vi ska ha våra få lampor släckta för att spara el.

Jag behöver fem taklampor, tre golvlampor och säkert fyra bordslampor...